Syyskokous 2020, kevätkokous 2021 ja kerhoilta (8.6.2021)

KUTSU JÄSENILLE SÄÄNTÖMÄÄRÄISIIN SYYSKOKOUKSEEN 2020 JA KEVÄTKOKOUKSEEN 2021

Suomen Rautatiehistoriallinen Seura ry järjestää etätilaisuutena sääntömääräiset, koronan takia siirretyt, syyskokouksen 2020, kevätkokouksen 2021 ja kerhoillan tiistaina 8.6.2021 klo 17.30 Teams-palvelussa. Kokouksissa käsitellään syys- ja kevätkokouksen sääntömääräiset asiat.

Huomatkaa normaalista käytännöstä poikkeava tiistaipäivä ja pitopaikka sekä tilaisuuden ohjelmajärjestys.

Lehtemme ilmestymisaikataulun vuoksi kokouskutsua ei voida esittää tavanomaiseen tapaan Resiinassa.

Tavallisessa kokoontumispaikassamme Hotel Arthurissa ovat paikalla vain hallitus ja esiintyjät. Jäsenten saapuminen paikalle ei valitettavasti ole mahdollista 10 hengen sisäkokoontumisrajoituksen vuoksi.

(Etäkokouksen linkki poistettu ilmoittautumisajan päätyttyä 5.6.2021)

Huomioi seuraavat asiat etäkokouksen osalta:

  • Kokous pidetään Microsoftin ilmaisessa Teams-palvelussa, joka toimii parhaiten Windows 10 -tietokoneella käyttäen Microsoft-tunnusta (Windowsin kirjautumistunnus tai outlook.com jne sähköpostilaatikon tili).
  • Suosittelemme kokoukseen liittymistä Windowsin Teams-sovelluksella, jonka saa ilmaiseksi Microsofilta kokouskutsulinkkiä klikkaamalla ja valitsemalla sovelluksen lataaminen. Kokoukseen pääsyä selaimella tai muun tyyppisten laitteiden Teams-sovelluksilla ei voida taata ilman Microsoft-tunnuksella kirjautumista.
  • muiden laitteiden sisäänkirjautumatta oltaessa näkyvä valinta ”Liity kokoukseen” ei toimi.
  • kokoukseen tulee ennakkoilmoittautua osoitteeseen hallitus-ät-srhs.fi viimeistään 5.6.2021.
  • kokoukseen on syytä liittyä mikrofonin ja kaiuttiminen toiminnan toteamisen takia jo 10–15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua; odotustilaan pääsyn voi testata etukäteen jo nyt kokouslinkin avulla.
  • jos olet Teams-kokouksessa ensimmäistä kertaa, harjoittele toimintaa etukäteen ja tarvittaessa kysy neuvoja aiemmin osallistuneilta.
  • kokouksen toimintaohjeet esitellään ennen kokouksen alkua.

Kerhoillan ohjelma:

17.30 Tiedotteet
17.40 Syyskokous 2020
18.00 Kevätkokous 2021
18.30 Tauko
18.40 Teemu Sirkiä ja Tuomas Lehteinen (mol. Fintraffic Raide): Rautateiden avoin data ja uusi matkustajainformaatiojärjestelmä

SRHS ry:n hallitus